Wat doe auto styling voor de uitstraling van je auto

Auto styling

7 Auto styling tips

Je auto stylen kun je op allerlei manieren doen. Maar soms is het lastig om te bedenken wat je allemaal met je auto kunt doen. Om je op weg te helpen zijn hier 7 auto styling tips.

Tip 1: Nieuwe set velgen

Om te beginnen met auto styling is dit een van de makkelijkste, maar tegelijkertijd een van de belangrijkste onderdelen van auto styling: Een nieuwe set velgen. Wanneer je nog geen mooie velgen op je auto hebt zitten is het aan te raden hiermee te beginnen. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar een mooie set lichtmetalen velgen. Daarnaast kun je er ook direct voor kiezen een bredere velg met bredere banden onder je auto te plaatsen. 

Tip 2: Andere bumpers

Nadat je andere velgen op je auto hebt geplaatst, is de volgende auto styling tip het aanbrengen van strakke voor en achterbumpers. Door het plaatsen van andere bumpers geef je je auto een compleet andere look en onderscheid je je direct van anderen die in dezelfde autorijden. Mensen zullen je direct herkennen wanneer je aan komt rijden.

Tip 3: Side Skirts

Wanneer je andere bumpers op je auto hebt geplaatst en je wilt het helemaal afmaken, kies er dan voor om side skirts op je auto te plaatsen. In combinatie met de bumpers die je al eerder hebt aangebracht zet je met het plaatsen van side skirts de puntjes op de i.

Tip 4: Lampen upgraden

Het upgraden van je lampen kan je auto een compleet andere look geven. Daarnaast geef je je auto naast een compleet luxere look, ook betere lampen. Hierdoor ziet je auto er niet alleen veel mooier uit, je zit veiliger op te weg omdat je beter kunt zien en beter gezien wordt. Je kunt hier kiezen voor Xenon verlichting of wat nu helemaal hot is: ledverlichting.

Tip 5: Blindeer je ramen 

De volgende auto styling tip is het blinderen van je auto. Je auto ziet er na het blinderen van de ramen een stuk stoerder uit. Je kunt ervoor kiezen een donkere, zwarte blindering aan te brengen of, wat nog een stuk stijlvoller is, je ramen blinderen in dezelfde kleur als je auto. Hierdoor krijgt je auto een gelikte uitstraling.

Tip 6: Auto striping

Door het aanbrengen van auto striping krijgt je auto helemaal een customized look. Auto striping is niet duur, maar heeft wel ontzettend veel effect op je auto styling. Omdat er niet veel mensen rondrijden met auto striping, krijg je wel die exclusieve look.

Tip 7: Een nieuw paint job

Heb je nog geen genoeg van auto styling en wil je een stapje verder gaan. Dan kun je er altijd voor kiezen een andere kleur aan te brengen. Laat je autospuiten met een special paint! Kies voor een mat of chrome effect en je hebt een unieke look die niemand anders heeft. Of kies ervoor je auto te laten airbrushen. Met een airbrush paintjob kun je een afbeelding laten aanbrengen die jij mooi vindt. Sommige mensen kiezen voor dieren, andere voor doodskoppen of landschappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *