Tweedehands auto Den Haag heeft een breed aanbod mooie occasions

Tweedehandse auto

8 maanden terug heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik was en hier heel blij mee omdat ik dan gewoon lekker met de auto weg kon gaan. Er was wel een probleem want ik had nog geen auto en ik had natuurlijk ook geen geld voor een splinternieuwe auto. Ik ben dus hier uit onderzoek gaan doen naar een tweedehandse auto. Dat zou voor mij wel genoeg zijn. Als een beginnende rijder heb je ook niet direct een splinternieuwe auto of dure auto nodig. Ik zat toen dus te denken wat voor tweedehandse auto uit de regio Den Haag ik zou willen. Ik zat in ieder geval te denken aan een klein simpele auto.

Occasions Den Haag

Mooie auto

Toen de volgende dag ben ik direct naar een autozaak g4 gaan die ook tweedehandse auto’s verkocht. Toen ik daar aankwam verteld ik wat mijn budget was voor de auto. De man van de auto zaak ging met mij rondlopen welke auto ik leuk vond. Ik vond dit super fijn omdat ik dan alle auto’s kon bekijken en dan niet dat ik zo snel moet kiezen. Toen kwam er een hele leuke simpele tweedehandse auto voorbij die ik super leuk vond. Ik wou direct niet meer verder kijken want ik vond hem echt geweldig. Ik vertelde de man van de autozaak dat ik graag die auto zou willen. De auto zag er ook super netjes uit voor een tweedehandse auto. Ik heb toen even een proefrondje gereden om te kijken of de auto echt fijn reed. Toen ik terug kwam vertelde ik dat ik hem direct mee wou nemen. Ik heb toen even gezeten in het kantoor om even alle zaken te regelen. Toen ik klaar was mocht ik mijn eigen eerste auto mee nemen. hij was natuurlijk wel tweedehands maar zo zag de auto er dus totaal niet uit. de auto leek wel splinternieuw. Toen ben ik naar huis gereden. Ik was zo super blij met mijn nieuwe tweedehandse auto.

 

Terugblik

Nu ben ik nog steeds super blij met mijn tweedehandse auto. Hij reed nog steeds super en is dus echt nog geschikt om te rijden. Ik heb nog nooit problemen gehad met mijn tweedehandse auto. Hij ziet er nog steeds super netjes uit waar ik heel blij mee ben. Mijn vriendin is ook super blij dat ik nu een auto heb. we kunnen nu samen overal heen in mijn tweedehandse auto. Ik ben echt super blij dat ik deze auto heb aangeschaft en ik ga van deze auto ook nog lang geen afscheid van nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *