Schadeherstel bij schade

Gelukkig is er het autoschadeherstelbedrijf als je als trotse eigenaar van een vierwieler te maken krijgt met schade aan je auto. Want zeker in het verkeer zit een ongeluk in een heel klein hoekje. Die schade kan van alles zijn; van eenvoudige lakschade tot grote schades na een pittig ongeval. Schadeherstel omvat alle voorkomende schades aan voertuigen van alle merken. Dit gebeurt op milieuvriendelijke en vakkundige wijze. Het autoschadeherstelbedrijf is de redder in nood bij hagelschade, krassen, deuken, steenslag en dus kleine of grote lakschade en laat een ‘gewonde’ auto er weer als nieuw uitzien.

Lakschade eenvoudig op te lossen

Lakschade komt het vaakst voor, vooral in de vorm van krassen en steenslag. Lakschade dient altijd zo snel mogelijk hersteld te worden, om zo roest te voorkomen en waardevermindering van de auto tegen te gaan. Het herstellen van lakschade gebeurt op moderne en milieuvriendelijke wijze bij de moderne schadehersteller en volgens de nieuwste reparatietechnieken. De eisen die gesteld worden aan het autoschadeherstelbedrijf worden overigens zeker wat betreft het milieu steeds strenger.

Uitdeuken zonder spuiten

De specialist in schadeherstel aan auto’s is ook in staat om de techniek uitdeuken zonder spuiten toe te passen, een populaire techniek die goedkoper is en geen lakschade veroorzaakt. Bovendien is uitdeuken zonder spuiten een snelle manier van schadeherstel, zonder dat dit ten koste gaat de kwaliteit van het geleverde werk. Deze techniek kan overigens alleen door het schadeherstelbedrijf uitgevoerd worden, omdat het speciale gereedschap nodig is en er een bepaalde techniek vereist is.

Leenauto altijd goed

Uitdeuken zonder spuiten kan tot schades ter grootte van een twee euro munt. Deze schades worden veelal veroorzaakt door bijvoorbeeld hagel of door een naast geparkeerde auto die de zijkant van je auto met het portier aantikt. Dergelijke schades heb je dan ook het vaakst in de flanken van auto’s. Deze manier van uitdeuken kan overigens bijna overal op worden toegepast en behelst eigenlijk niet meer dan het terugdrukken van de deukjes. Maar nogmaals, probeer dit niet zelf te doen, omdat dit dus alleen mogelijk is met het juiste gereedschap en het gebruiken van de goede techniek. Zo niet dan kan de schade zelfs groter worden en dat is uiteraard niet de bedoeling. Nog een tip: ga je naar een gespecialiseerd bedrijf in het herstellen van autoschades, vraag dan wel hoe lang de behandeling ongeveer zal gaan duren. Mocht dit een aantal dagen zijn, informeer dan naar de mogelijkheden met betrekking tot het meekrijgen van een leenauto. Niemand die immers lang zonder de auto kan in deze tijd.

Meer informatie over schadeherstel bij Mohlmann Schade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *