Rijschool Dordrecht

Rijles Auto

Als u opzoek bent naar een rijschool en u bent woonachtig in de regio Dordrecht dan is dit de perfecte rijschool voor u. Rijschool Dordrecht is een rijschool die bestaat sinds medio 2010. Je kan hier verschillende rijbewijzen halen. Bij rijschool Dordrecht kan je namelijk alle mogelijke rijbewijzen halen, zoals rijbewijs B voor je auto. Ook is het mogelijk om je je rijbewijs BE en B+ (code 96) te halen. Dit is bijzonder omdat je bij de gemiddelde rijschool niet al deze verschillende rijbewijzen kunt halen. Wat rijschool Dordrecht uniek maakt is dat ze al vanaf het begin begonnen zijn met het rijbewijs C, dit is het vrachtwagenrijbewijs. Ze hebben dus veel ervaring op dit gebied, de meeste rijinstructeurs hebben al 10 jaar les ervaring alleen al bij rijschool Dordrecht. Drie jaar na de oprichting is rijschool Dordrecht begonnen met het lesgeven voor het rijbewijs CE, dit rijbewijs is voor vrachtwagen met aanhanger.

 

Welke auto’s worden er gebruikt

 

Rijschool Dordrecht heeft verschillende soorten auto’s die gebruikt worden. Ze gebruiken namelijk onder andere Audi’s, Opel’s en Volvo’s. Alle Audi’s en Volvo’s die er gebruikt worden zijn electrisch. Dit is namelijk een stuk duurzamer dan auto’s die op benzine rijden. De vrachtwagens die er gebruikt worden zijn van Daf, dit omdat rijschool Dordrecht al vanaf de oprichting met Daf vrachtwagens rijdt. En hier dus veel ervaring mee hebben.

 

Snel rijbewijs halen

 

Bij rijschool Dordrecht heb je over het algemeen binnen maximaal 4 maanden je rijbewijs, dit kan omdat ze heel flexibel zijn qua het inplannen van rijlessen en snel examens inplannen. Het slagingspercentage bij rijschool Dordrecht is met 89% extreem hoog. Dit komt natuurlijk goed uit want je zou niet willen dat je er een tweede of zelfs derde keer over moet doen. Rijschool Dordrecht kan dit voor elkaar krijgen doordat ze een grote groep met rijinstructeurs hebben, doordat er veel rijinstructeur beschikbaar zijn kan er veel gereden worden.

 

Welke rijbewijzen te behalen

Bij rijschool Dordrecht zijn er alle mogelijk haalbare rijbewijzen te behalen. Zo is er de mogelijkheid om rijbewijs A, A1 en A2 motorrijbewijs te halen. Het AM rijbewijs voor bromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets en brommobiel. Het autorijbewijs B, BE en B+ dit is rijbewijs voor auto met aanhanger. Rijbewijs C voor vrachtwagen en het rijbewijs CE, dit is voor rijbewijs voor vrachtwagen met aanhanger. Ook het rijbewijs voor ‘lichte’ vrachtwagen. Dit zijn dus voordelen die rijschool Dordrecht heeft je kan alle mogelijke rijbewijzen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *