Ontdek de leukste bezienswaardigheden per taxi in Rotterdam

Taxi Rotterdam

 

Wie is er niet gek op wereldstad Rotterdam? De stad heeft werkelijk waar van alles te bieden: van de allerleukste restaurants tot de mooiste gebouwen en van de hipste winkels tot de mooiste musea. In Rotterdam is ontzettend veel te beleven. Het enige nadeel is dat de stad zo groot is. Om de stad écht te beleven, is het dus nodig om flink wat rond te reizen. Dat kan natuurlijk met het openbaar vervoer, maar met al dat overstappen en die lange reistijden ben je wel lang onderweg. En met de auto in de stad is ook niet ideaal want de parkeertarieven zijn niet mis. Om de stad optimaal te beleven in een beperkt tijdsbestek is reizen per taxi in Rotterdam ideaal!

 

Wat mag je niet missen in Rotterdam?

 

Markthal

 

Alhoewel de meningen over deze Markthal nogal verdeeld zijn, is het wel een echte blikvanger in de stad. Je mag deze overdekte Markthal met de gezellige restaurantjes niet missen.

 

De koopgoot

 

Je kunt in Rotterdam ontzettend leuk winkel. Er zijn overal gezellige straatjes met kleine winkeltjes te vinden en in de koopgoot vind je de winkels van grote ketens die favoriet zijn onder winkelaars.

 

Euromast

 

Natuurlijk wil je, als je in Rotterdam bent, ook de Euromast zien. Wist je dat je deze ook kunt beklimmen én dat er bovenin een restaurant is?

 

Diergaarde Blijdorp

 

Deze mooie dierentuin ligt middenin Rotterdam en is makkelijk te bereiken. Daarbij heeft de dierentuin ook een grote buitenspeeltuin dus het is een must visit voor gezinnen met kinderen.

 

Museumpark

 

In het Museumpark Rotterdam vind je maar liefst zes verschillende musea die op loopafstand van elkaar zijn gelegen. Je kunt zo eenvoudig een bezoek brengen aan onder andere de Kunsthal Rotterdam, het Museum Boijmans Van Beuningen, het Chabot Museum en het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

 

Beeldenroute Westersingel

 

Houd je van kunst? Dan is de beeldenroute aan de Westersingel een aanrader. Van de Kruiskade tot de Westzeedijk loopt een route met ongeveer 17 prachtige beelden van kunstenaars zoals Rodin, Picasso en van Lith.

 

De haven van Rotterdam

 

Rotterdam is boven alles toch vooral bekend als havenstad. Als je in Rotterdam bent, mag je de haven dan ook niet missen. Je kunt diverse rondleidingen krijgen en zelfs een boottocht doen door de haven. Zo mis je niets van al dit moois.

 

Zo eenvoudig is het om een taxi te bestellen in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *