Occasions

Er is amper een meer dynamische wereld te bedenken dan de wereld van de occasions. Elke dag opnieuw vinden duizenden auto’s een andere eigenaar en heel veel mensen leven van de levendige handel in gebruikte auto’s. Dat doet de een op goudeerlijke wijze, terwijl de ander ook een wrak nog durft aan te prijzen als een zeer betrouwbare auto.

 

Een tweedehandsje van anderhalve ton

Occasions Seat

 

In de wereld van de occasions speelt de website autowereld.nl een voorname rol. Op de website staan zo’n beetje alle te koop staande occasions van Nederland verzamelt, zo rond de 400.000 auto’s. Daar zit vast een auto tussen die bij je past. Mooi is de verscheidenheid in auto’s. Autowereld biedt auto’s van tweehonderd euro maar ook van anderhalve ton. Geen wonder dat autowereld een van de best bezochte websites van ons land is.

 

Filter eenvoudig tussen de duizenden en duizenden wagens

 

Hoe jij de voor jou perfecte occasion vindt? Welnu, het is gemakkelijk filteren tussen de duizenden occasions. Dat doe je op merk en type uiteraard, meer kun je eigenlijk op alle mogelijke onderdelen doen; op kilometerstand, bouwjaar, regio, transmissie en prijs. Zo filter je gemakkelijk tussen honderdduizenden auto’s en blijft jouw droomauto over.

 

Koop een auto vanachter je laptop

 

Je kunt op de aangeboden occasions reageren via de website van autowereld die ervoor zorgt dat de mail bij de betreffende verkoper terechtkomt. Je kunt online een bod uitbrengen, een inruiloptie doorgeven of een offerte aanvragen, terwijl je ook andere vragen online kunt stellen. Gewoon vanachter je laptop schaf jij zo je tweedehands auto aan, knap gefilterd tussen honderdduizenden occasions.

Ook op Marktplaats vind je honderdduizenden gebruikte auto’s

 

Uiteraard is Marktplaats een andere site die heel veel auto’s te koop aanbiedt. Eigenlijk hanteren beide websites zo ongeveer dezelfde website. Op Marktplaats kun je echter de auto ook betalen en dat kan via Autowereld dus (nog) niet. Je moet alleen de auto nog even ophalen, hoewel er al bedrijven zijn die ook occasions bij je thuis voor de deur afleveren.

 

De Apk-keuring is slechts een momentopname en garandeert je niets

 

Over de betrouwbaarheid van de gebruikte auto’s nog het volgende: neem gewoon altijd een specialist mee. Die is in staat, soms al alleen door het geluid van de vierwieler, een inschatting te maken over de betrouwbaarheid van de gebruikte auto. De Apk-keuring is beslist niet heilig maar slechts een momentopname en garandeert beslist niet altijd een jaar lang probleemloos rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *