Neem rijles Tilburg voor de auto of motor

Motor Rijles

Zes jaar geleden heb ik mijn auto rijbewijs behaald. Ik vond dit toen zo leuk dat ik negen maanden terug heb besloten om mijn motor rijbewijs te behalen. Ik wil namelijk altijd al motor kunnen rijden. Als kinds af aan zei ik altijd tegen mijn ouders dat ik motor wou rijden. Mijn moeder vond dit nooit een goed idee omdat je op twee wielen heel kwetsbaar bent. Ik had tien maanden terug mijn moeder gebeld om te zeggen dat ik zou gaan beginnen om mijn motorrijbewijs te behalen. ik was zelf echt super enthousiast omdat ik het al als kleins af aan het wou. Ik had een afspraak gemaakt voor een motor rijles.

Rijles Tilburg

Rijlessen

Toen was de dag aangebroken, mijn eerste motor rijles. Ik moest ergens naar toe om daar te beginnen met mijn eerste motorrijles. Ik kwam daar aan. Er werd mij van alles uitgelegd over de motor. Hoe de motor werkt en de basisdingen van het motor rijden. Toen mocht in een klein stukje rijden met de motor op een oefenterrein. Ik vond dit echt gaaf mijn eerste motor rijles. Ik zat voor het eerst op een echte motor en ik reed ook voor het eerst op een echte motor. Toen mijn eerste motor rijles was geweest mocht ik naar huis. ik had direct een afspraak gemaakt voor de week daarop. Vanaf toen zou ik elke week één motor rijles volgen. Toen ik rond de zes motorrijlessen had gehad mocht ik op de openbare weg gaan rijden. De rijinstructeur reed natuurlijk wel mee om uit te leggen en alles in de gaten te houden. Ik reed samen met drie andere leerlingen rond in de buurt op de motor. Ik vond dit zo geweldig en wou echt gaan voor mijn motor rijbewijs.

 

Resultaat

Nu ben ik bij de vierentwintigste les en ik kan bijna gaan afrijden voor mijn motor rijbewijs. Ik vind dit echt heel leuk. Dan zou ik binnenkort gewoon kunnen rijden op een motor zonder rijinstructeur. Dat is toch echt geweldig. De rijinstructeur legt alles heel goed uit waar ik heel blij mee ben omdat ik dan ook echt de uitleg krijg die ik nodig heb. ik maak nu al volle snelheid op de motor en kan de motor al heel goed in controle houden. Ik ga me eerst volgende les mijn examen aanvragen en dan hoop ik dat ik volgend maand mijn motor rijbewijs kan gaan behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *