Heeft u een taxi naar Schiphol nodig?

Taxi naar Schiphol

Taxi naar Schiphol

Drie maanden terug had ik een taxi nodig naar Schiphol. Ik moest voor mijn werk naar Turkije. Ik kon niet met mijn eigen auto omdat mijn vriend die ook nodig had voor zijn werk. Ik ging dus onderzoek doen naar een taxi die mij kon wegbrengen naar Schiphol. Ik wou natuurlijk geen driehonderd euro uitgeven aan een taxi naar Schiphol dus was de zoektocht vrij moeilijk. Ik vroeg mijn vriend ook of hij een goedkope taxi wist naar Schiphol. Mijn vriend was wezen bellen naar verschillende taxibedrijven. De meeste kwamen allemaal uit op driehonderd euro tot dat mijn vriend de laatste taxibedrijf belde. Ik kon naar Schiphol voor honderddertig euro. Ik vond dit echt een stuk goedkoper dan driehonderd euro. Ik had direct een afspraak gemaakt voor de dag dat ik zou gaan vliegen naar Turkije voor mijn werk.

 

Taxi

Toen het zo ver was en ik zou gaan vliegen, nam ik nog even afscheid van mijn vriend en liep naar de taxi. De taxi was echt ruim op tijd en daar was ik super blij mee. je kan namelijk ook files verwachten in een vroege ochtend. Toen ik de taxi instapte stelde hij zich direct voor. Dit vond ik heel fijn want dan heb je direct al een beetje contact en zit je niet twee en een half uur stil in een taxi naar Schiphol. De man was zeer vriendelijk en we waren gewoon lekker aan het kletsen. Hij vertelde wat over zijn gezin en ik wat over de mijne. Zo ging de twee en een half uur heel snel om. Wat natuurlijk heel fijn was omdat ik ook nog moest gaan vliegen. De man vroeg mij of ik al kinderen had. Ik vertelde dat ik nog geen kinderen had maar dat ik wel nu op het punt stond om het te gaan proberen. De taxichauffeur vertelde me zulke geweldige dingen over zijn dochter van drie. We waren bijna bij Schiphol. Toen we daar aankwamen betaalde ik hem de honderddertig euro. Hierna haalde de taxichauffeur mijn koffer uit de achterbak. Dit vond ik heel klantvriendelijk. Daarna gaf hij mij een hand en wenste hij mij een fijne vlucht. Ik bedankte de taxi chauffeur dat hij me helemaal naar Schiphol had gebracht. Ik ben hierna binnen in Schiphol gelopen en heb me ingecheckt voor de vlucht naar Turkije.

 

Terugblik

Mijn terugblik van de taxi naar Schiphol is heel fijn. Ik vond namelijk de prijs heel erg meevallen en de taxi chauffeur was heel erg klantvriendelijk. Als ik nog een keer weg zou moeten voor mijn werk en daardoor zou moeten vliegen, bel ik zeker dit taxibedrijf om mij weer weg te brengen naar Schiphol, ik kon me ogen ook echt niet geloven dat ik het toch voor elkaar had gekregen dat ik voor een klein beetje geld naar Schiphol gebracht kon worden. Het schild mee heel veel geld waar ik heel blij mee ben. De taxi chauffeur was heel erg vriendelijk, ik vond dit heel fijn.

 

Meer informatie over een taxi naar Schiphol vindt u bij Taxi vervoer Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *