Goedkope taxi

Het kan natuurlijk zijn dat je een erg drukke baan hebt en dus niet altijd tijd hebt om bijvoorbeeld zelf de auto te pakken en dus is het altijd fijn als je een goedkope taxi kan regelen. De fiets pakken als een businessman is natuurlijk niet helemaal correct. Dit straalt ook niet zoveel uit als je bijvoorbeeld bij een belangrijk gesprek aankomt. Daarom kiezen er erg veel mensen voor om een goedkope taxi te bellen en zich zo te laten brengen naar de bepaalde bestemming. Natuurlijk hangt het er altijd vanaf waar je opgehaald wilt worden en waar je precies heen moet, het kan zou zijn dat je bijvoorbeeld een kwartier moeten wachten maar het kan ook vaak voorkomen dat je al een half uur moet wachten voordat je überhaupt wordt opgehaald. Indien het spitsuur is kan het zelfs voorkomen dat je een uur moet wachten en dat is nog niet eens het ergste. 

 

Bel de goedkope taxi op tijd

Vaak is het aan te raden om een taxi te bellen Een paar uur voordat je vertrekt. Als je in de buurt van Amsterdam bijvoorbeeld bent dan is het erg makkelijk om een taxi te regelen aangezien er rondom Amsterdam en in Amsterdam erg veel taxi’s rijden. Een goedkope taxi vinden is in Amsterdam erg lastig aangezien hier een hoog tarief wordt gevraagd per uur of per rit. Het is natuurlijk altijd fijn als je een goedkope taxi kan vinden die jou overal me toe brengt voor een lager tarief. Indien je vaker bij hetzelfde bedrijf komt, krijg je misschien wel korting op de volgende ritten. Je moet je daarom ook altijd eerst afvragen of je daadwerkelijk wil een taxi nodig hebt en bijvoorbeeld niet super lui aan het doen bent. 

Taxi's

Kies een betrouwbare taxi

 

Er zijn allerlei verschillende soorten taxi’s maar tegenwoordig komen er ook steeds meer taxi’s bij die niet gecertificeerd zijn en flink onder de prijs van de concurrent gaan zitten. Deze taxi’s worden ook wel snorders genoemd en zij gaan zo laag zitten qua prijs dat de concurrentie hier niks tegen kan doen. Zo een snorder lijkt soms ideaal, maar in de praktijk ligt dit toch heel anders. Een ongecertificeerde taxi is niet te vertrouwen. Zo laten ze de meter vaak uit of rijden ze expres om. Hierdoor betaal je uiteindelijk alsnog meer dan wanneer je voor een goedkope betrouwbare taxi kiest. Kies dus altijd voor een taxi met vergunning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *