De ontmoeting

Een aantal jaar geleden ben ik een prachtige meid tegen gekomen op sociale media. Ik was dan ook direct verkocht. Ik besloot daarom ook om haar een speciaal berichtje te sturen. Ik hoopte dan ook dat zij hierop zou reageren. Na een aantal uur gewacht te hebben deed ze dit ook. Ik begon een gesprek en we bleven uren achter elkaar praten. Ik kwam er dus achter dat het niet alleen een super mooie, maar ook een super leuke meid was. Na maanden gechat te hebben besloten we om af te spreken. Doordat we best ver van elkaar vandaan woonden moest ze een eind reizen om bij me te komen. Toen ze eenmaal in mijn stad aankwam was ik direct verkocht. Ze was nog mooier in het echt dan op de foto, echt prachtig! We hebben dan ook een super leuke date gehad en van het een kwam het ander.

Trouwen

Na de ontmoeting is alles alleen nog maar mooier geworden. We hebben nog een jaar of drie de trein naar elkaar toe moeten pakken. Na deze drie jaar vonden we het allebei lang genoeg geweest en besloten we iets voor onszelf te kopen. We hebben uiteindelijk ergens tussen onze twee woningen in een prachtig huisje gevonden en besloten om daar samen te gaan wonen. Erg spannend! dit verliep twee jaar lang super goed. Ik vond het tijd worden voor de volgende stap en heb haar dan ook ten huwelijk gevraagd. Ze zei vol overtuiging ja en wou enorm graag met me trouwen. We zijn begonnen met het organiseren van de trouwerij en kwamen uit bij de trouwauto huren.

Trouwauto huren

Nadat we alles hadden geregeld kwamen we uit op het volgende, een trouwauto huren. Dit was iets waar we allebei nog niet veel over na hadden gedacht, maar toch zeker wel belangrijk was. We zijn lang wezen zoeken op de zoekterm trouwauto huren en kwamen uiteindelijk iets heel moois tegen. Het was een prachtige oldtimer! we waren beiden direct verkocht en besloten om deze trouwauto te huren voor onze bruiloft. De trouwauto huren ging uiteindelijk erg makkelijk. We kozen de auto uit vulde wat papiertjes in en alles werd voor ons geregeld. We hoefde ons dus totaal geen zorgen te maken over het huren van de trouwauto! Erg fijn als je wilt gaan trouwen natuurlijk. Nu twee jaar na het huren van de trouwauto zijn we nog steeds dik tevreden over hoe de bruiloft en de trouwauto huren allemaal verlopen is. We wonen nu nog steeds samen, maar niet meer met zijn tweetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *