Beginnen met rijles Arnhem

Onderzoek autorijlessen

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met autorijlessen bij een rijschool. Ik wist niet wat me te wachten stond. alleen wist ik wel dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs moest gaan halen. Ik begon maar gewoon met het onderzoeken op internet. ik heb naar de recensies gekeken om te kijken welke rijschool bij mij in de buurt het beste rijlessen kan geven. Zo kwam ik bij een rijschool uit. de volgende dag heb ik direct de rijschool gebeld waar ik wou gaan lessen. Ze vroegen naar al mijn gegevens en welk pakket ik wou kiezen. Zo kwamen we ook bij een afspraak maken voor de eerste rijles. De eerste rijles was gepland over 3 weken. Ik zat vol spanning te wachten op het moment dat mijn eerste autorijles begon

RijlesAutorijlessen volgen

Daar was het mijn eerste autorijles. Daar stond ik voor de auto waar ik in zou lessen en hopelijk uiteindelijk mijn autorijbewijs zou behalen. De auto-instructeur legde me eerst wat dingen uit in de auto. Hij legde me voornamelijk uit hoe ik moest schakelen en waar alle knopjes voor bedoeld zijn. Nadat de auto-instructeur alles had uitgelegd mocht ik gaan rijden wat was dat spannend. Een echt rijles in een echte auto. De eerste autorijles is vrij soepel verlopen alleen was dit natuurlijk nog wel makkelijk omdat je nog niet hoefde te kijken. Bij de tweede autorijles moest ik alles wel zelf doen ik leerde kijken. En hoe ik tegelijkertijd alles achter elkaar kon uitvoeren. Nu ik al 17 autorijlessen achter de rug heb vind ik het meeste wel makkelijk al blijft het kijken nog wel een dingetje en dat moet verbeterd worden.

Vervolg autorijles

ik ben nu met mijn rijlessen begonnen met inparkeren. De eerste keer dat ik dit ging doen vond ik dit heel spannend. Wat als ik tegen een andere auto kwam want je verwacht natuurlijk dat dit gebeurd omdat je opeens een best groot voertuig moet besturen. Wat verbazingwekkend was, was dat ik hem in een keer goed had geparkeerd. Er is hier namelijk een heel makkelijk trucje voor waardoor hij in een keer goed geparkeerd staat. Nu na 26 autorijlessen ben heb ik mijn examen aangevraagd. ik wil nog 4 rijlessen nemen om de laatste puntjes te bespreken en uit te voeren. Dan hoop ik dat ik na 30 rijlessen genoeg hebt geoefend om toch mijn auto rijbewijs te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *