Autoramen tinten/blinderen

Je auto er extra stoer uit laten zien? Ervoor zorgen dat mensen naar je auto kijken? Vaak zijn het de kleine dingen die ervoor zorgen dat je opvalt. Zo kan je je autoramen tinten. Het geeft een mysterieus effect als je je ramen laat tinten. Aan de andere kant zitten er ook restricties aan. Het is natuurlijk een gaaf idee, je autoramen tinten. Het is wel belangrijk dat je het door experts laat doen. Ook moet je je goed inlezen over alle regels en restricties.

Je autoramen tinten: wat moet je doen?

 

Wanneer je je ramen wilt blinderen moet je een paar dingen weten. Je moet kijken in wat voor percentage je je ramen laat blinderen. Hoe hoger hoe donkerder. Ook moet je kijken of je alleen je ramen van de achterportieren doet of ook die van de voorkant. Laat je je achterruit blinderen? Neem je de voorruit mee of niet? Het is van essentieel belang dat je ervoor zorgt dat je alles goed op een rijtje hebt staan voordat je begint met het blinderen. Ook moet je je goed inlezen wat wel allemaal mag en wat niet. Je wilt namelijk geen onnodige boetes oplopen.


Autoruiten tinten

Blinderen: waar doe je dat?

 

Je ramen blinderen kan echt niet overal. Dit moet gedaan worden in speciale garages die gespecialiseerd zijn in het ‘customizen’ van auto’s. Deze garages zorgen ervoor dat jouw auto bijvoorbeeld een nieuwe kleur krijgen of een hele nieuwe print. Zo kunnen ze ook je ramen er donkerder uit laten zien. Dit doen ze met speciaal materiaal die ervoor zorgt dat je vanaf de binnenkant van de auto alles aan de buitenkant goed kan zien , maar mensen die van buitenaf naar jouw auto kijken kunnen dan niet zo 1,2,3 naar binnen kijken.

Autoramen tinten: wel of niet doen?

 

Zoals eerder vermeld is het een risico wanneer je je autoramen laat blinderen. In de wet staat dat je maar tot een bepaald percentage je ramen mag laten blinderen. Ga je boven dat percentage zitten, dan doe je iets wat niet mag. Je zal hier een bekeuring voor krijgen. Laat je het niet aanpassen dan kunnen ze je auto uiteindelijk in beslag nemen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zorg er dus voor dat je de regels goed doorneemt zodat je weet wat wel en niet mag. Elke keer maar een bekeuring krijgen totdat je auto wordt ingenomen is het blinderen niet waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *