Autobedrijf Schiedam voor alle uw onderhoud

Autobedrijf Schiedam

Schadebedrijf

Twee maanden terug reed ik in de auto rustig mijn straat uit om richting mijn werk te gaan. Toen ik net mijn straat uit reed werd ik geraakt door een auto die mij voorrang moest verlenen. Ik dacht toen al direct dat het weer een rot dag ging worden. Mijn auto was best goed beschadigd wat ik heel rot vond want ja ik wil niet telkens met een kapotte auto rond rijden. We hadden alles onderling geregeld en er kwam geen politie bij wat wel fijn was want anders duurde het nog langer. De man in de auto die mij voor moest verlenen die gaf zijn nummer en alles zou geregeld worden door de verzekering. Gelukkig want anders koste me het wel een flink bedrag om mijn auto te laten maken. Dezelfde dag reed ik nog naar een autobedrijf om mijn auto te laten maken.

 

Auto repareren

Toen ik aankwam bij de het autobedrijf Schiedam om mijn auto te laten maken, vroeg de man van het autobedrijf wat er was gebeurd. Ik heb toen direct verteld dat ik me straat uit wou rijden en een auto tegen mijn aanreed terwijl hij mij voor moest verlenen want ik kwam van rechts. De man van het auto bedrijf vertelde mij dat mijn auto morgenochtend klaar zou zijn want er moesten nog meer auto’s gemaakt worden. Ik kreeg een leenauto mee omdat ik anders niet op mijn werk kon komen. Ik vond het heel fijn dat mijn auto zo snel klaar zou zijn want het is toch echt wel fijn om je eigen auto te hebben leek mij. De volgende dag ben ik direct naar het autobedrijf gereden omdat mijn auto klaar zou zijn. Toen ik daar aankwam moest ik mee lopen naar mijn auto. Mijn auto leek wel splinternieuw. Ik was hier echt super blij mee. echt heel blij. Ik snapte ook echt niet hoe de auto zo snel klaar kon zijn. Ik heb daarna mijn auto meegenomen en heb de vacature naar de meneer gestuurd die mijn auto kapot had gereden

 

Terugblik

Twee maanden later ben ik nog steeds blij dat ik mijn auto heb laten maken bij dit autobedrijf. Het was zo snel klaar en dat is super fijn. Ik vind het namelijk niets om in een andere auto te rijden. Ik heb liever mijn eigen auto. Met de meneer die mijn auto kapot had gereden is ook alles goed geregeld. Hij heeft de schade betaald en kan dus daarom nu ook verder rijden in mijn auto die nu niet kapot is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *