Airport taxi Rotterdam heeft de beste service

Taxi

Mijn vriend en ik zijn drie maanden geleden op vakantie geweest naar Turkije. We wouden allebei even er lekker tussen uit dus een vakantie was wel echt even fijn. We zaten wel met een probleem. We moesten namelijk nog naar het vliegveld en we konden niet met onze eigen auto gaan. Het was namelijk zo duur om daar voor twee weken je auto te laten staan. Ik zat daarom dus toen te denken hoe mijn vriend en ik die dag op het vliegveld kwamen. Mijn vriend zat daarom dus maar te denken aan een taxi naar het vliegveld. Ik wist het niet hoor, dat was namelijk ook best wel duur.

Airport taxi Rotterdam

Airport taxi

Uiteindelijk besloten mijn vriend en ik toch maar voor de taxi te gaan. we konden een taxi regelen voor best een klein bedrag. Ik vond dit heel fijn want de reis naar het buitenland was natuurlijk ook al best prijzig. Toen ik de taxi had gebeld dat ik drie dagen later naar het vliegveld moest werd alles direct geregeld. Daar was de dag dan. De dag dat mijn vriend en ik op vakantie gingen. We waren zo blij. Om zes uur in de ochtend stond de taxi al voor de deur. Lekker ruim op tijd ook want je kon natuurlijk ook file verwachten op een doordeweekse ochtend. Mijn vriend en ik liepen naar de taxi en de taxi chauffeur legde onze koffers in de achterbak. Hierna was de taxi gaan rijden naar het vliegveld. De taxi chauffeur was heel vriendelijk en vroeg aan ons waar we naartoe gingen. We vertelde dat we naar Turkije zouden gaan voor twee weken. Hij vond dit heel leuk om te horen omdat hij daar geboren was. hij vertelde ons hele leuke verhalen over Turkije. Hierdoor hadden mijn vriend en ik nog meer zin om naar Turkije te gaan toen we eenmaal aankwamen had ik de taxi betaald en wenste hij ons een fijne reis.

 

Terugblik

Mijn terugblik op de taxi naar het vliegveld is heel fijn. De taxi chauffeur was heel vriendelijk en daardoor voelde mijn vriend en ik ook op ons gemak in de taxi naar het vliegveld. De taxi’s zijn heel klantvriendelijk waar we natuurlijk allemaal blij mee zijn. Toen we terug vlogen naar Nederland hadden we ook al een taxi geregeld naar ons huis. het was heel leuk de vakantie en we keken al uit naar de taxirit als we in Nederland aankwamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *